προωθηση ιστοσελιδων - SEO (Search Engine Optimization)

βγάλτε το site σας στην πρώτη σελίδα της google και δώστε του ακριβώς αυτό που χρειάζεται!

 

Η προώθηση ιστοσελίδων είναι η τεχνική που χρησιμοποιούμε (SEO) με την οποία η ιστοσελίδα σας προωθείται σωστά και βελτιώνεται ώστε να εμφανίζεται στις πρώτες σελίδες της google (1η με 3η) στα αποτελέσματα που αναζητά ο χρήστης.

Οι άνθρωποι μας εξειδικευμένοι στο Internet Marketing αναλαμβάνουν την σελίδα σας , είτε αν έχετε είτε όχι και την προσαρμόζουν έτσι ώστε να είναι φιλική στην google και να έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι προγραμματιστές μας αναπτύσουν έτσι το site σας ώστε να είναι φιλικό στην google (seo friendly) με στοχευμένες λέξεις κλειδιά με απίστευτα αποτελέσματα.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα έρχεται σε συνεργασία με τους πανίσχυρους web servers που έχουμε με φιλοξενία στην Ελλάδα από την εταιρεία που μας υποστηρίζει E-base.gr με αυτόνομες καταχωρήσεις του ιστότοπου σας , και το αποτέλεσμα είναι κυριολεκτικά εκπληκτικό!

H ιστοσελίδα σας θα βγαίνει από την 1η έως την 3η σελίδα στα γενικά αποτελέσματα της google σε συνάρτηση με την περιοχη που δραστηροποιήστε (σύμφωνα με την έκθεση που θα σας σταλεί ανάλογα με το επάγγελμα σας και εφόσον αυτό είναι εφικτό με τον τρέχοντα αλγόριθμο που ορίζει η google).

Από την προώθηση (SEO) που γίνεται , στην ιστοσελίδα σας θα αυξηθεί η επισκεψημότητα , θα ανεβείτε κατάταξη στον παγκόσμιο ιστό και θα ανεβάσετε υπο προυποθέσεις και τα κοινωνικά σας δίκτυα αν διαθέτετε από 500 εώς 3000 facebook likes , 2000 followers twitter.

Οι αναλυτές - προγραμαμτιστές μας με εμπειρία στο Internet Marketing και στην προώθηση μέσω social media αλλά και με σωστό προγραμματισμό στο web site σας σε συνάρτηση με τους αλγόριθμους μας , η προώθηση της ιστοσελίδας σας γίνεται στοχευμενα και έχετε σίγουρη επιτυχία!

Τέλος οι καμπάνιες που αναλαμβάνουμε προώθησης με SMS - E-mail  είναι το τελικό βήμα για να αποκτήσει η ιστοσελίδα σας την 1η θέση στην Google!

Μέγιστη βελτιστοποίηση περιεχομένου για την προώθηση ιστοσελίδων στην google , και βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης για ολη την Ελλάδα!

 

Τι θα κερδίσετε ΣΙΓΟΥΡΑ με τις προωθητικές ενέργειες σε συνδιασμό με τον Ελληνικό μας server ;

- Αύξηση επισκέψεων στο site σας +20% το ελάχιστο (συνήθως είναι +50-70%) από τις επισκέψεις που είχατε μέχρι και την στιγμή που ξεκινάνε οι ενέργειες (unique visitors).

- Βελτίωση της θέσης σας στις οργανικές θέσεις της google (page rank).

- Ασφάλεια του site σας σε επίπεδο λογισμικού με όλα τα πιστοποιητικά ασφαλείας (SSL).

- Ταχύτητα του site σας μέσω cloud linux server με Ελληνική IP (Seo friendly).

Μιλήστε με κάποιον εκπρόσωπο μας , και ελάτε να κλείσουμε κάποιο ραντεβού για να ενημερωθείτε αναλυτικά.