προωθηση ιστοσελιδων - SEO (Search Engine Optimization)

βγάλτε το site σας στην πρώτη σελίδα της google και δώστε του ακριβώς αυτό που χρειάζεται!

 

Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της SEO FRIENDLY αποδέχεστε τους παρακάτω όρους χρήσης :

- Τα στοιχεία που συμπληρώνετε απαιτούνται ώστε να συνδεθούν οι τεχνικοί της e-base.gr στο server που είστε τώρα να κατεβάσουν το site που ήδη έχετε ώστε να γίνει μεταφορά σε server της e-base.gr

- Σε περίπτωση που το site σας δεν είναι σωστά σχεδιασμένο ή δεν τηρεί κάποια standard προγραμματισμού από τον δημιουργό του και δεν προωθείται θα ενημερωθείτε ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

- Η μεταφορά είναι ΔΩΡΕΑΝ και πληρώνετε το ποσό που σας έχει κοινοποιηθεί ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.


- Σαν στόχος επίτευξης θεωρείται το αποτέλεσμα που θα έρθει στα οργανικά αποτελέσματα της Google 1η-3η σελίδα στο προωθητικό site ή στο πρωτότυπο site (εάν έχετε) με στοιχεία επίτευξης στόχου που αποδεικνύουν το αποτέλεσμα αυτό που πρίν δεν υπήρχαν.

- Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί ο στόχος 1η-3η σελίδα τότε δεν πληρώνετε απολύτως τίποτα.

- Χρήματα που θα δώσετε για την προώθηση της ιστοσελίδας σας ή για μεταφορά domain εκτός .gr ή για ενεργοποίηση hosting ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ. Εαν επιθυμείτε τα χρήματα αυτά μπορούν να ισορροπηθούν με πληρωμένη διαφήμιση στην google ή με κάποια άλλη υπηρεσία ίσης αξίας.

- Η διάρκεια της προώθησης διαρκεί 1 έτος (12 μηνες) απο την συμπλήρωση της παρούσας αίτησης.

- Εαν το domain σας είναι σε κατάληξη .gr η μεταφορά είναι ΔΩΡΕΑΝ , οποιαδήποτε άλλη κατάληξη μεταφέρεται με κόστος όσο αναγράφεται στον τιμοκατάλογο μας.

- Η προώθηση γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τις λέξεις κλειδιά που δίνετε και με στόχευση περιοχής και με αυτές θα εμφανίζεστε στην γενική κατάταξη της Google και σε περίπτωση που οι λέξεις που δίνετε δεν είναι top rank από την ίδια την google. Σε βάθος χρόνου η google θα σας εμφανίζει και με επιπλέον λέξεις κλειδιά.

- Σε περίπτωση που ήδη βάζετε πληρωμένη διαφήμιση στην google (google adwords) ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην κατάταξη σας ή την μη εμφάνιση του site σας και να χρειαστεί να ενεργοποιήσετε νέο domain name ώστε το site σας να λειτουργήσει με νέα "καθαρή" IP.

- Το site σας μπορεί να μεταφερθεί είτε για προώθηση είτε για απλή αλλαγή server (παραμένει ώς έχει).

- Εαν το domain σας είναι οποιαδήποτε κατάληξη εκτός .gr θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία που σας υποστηρίζει έως σήμερα και να τους αναφέρετε να ρυθμίσουν την κατάσταση του domain σας να έχει status "OK" ή "Active"  και οχι "REGISTRAR-LOCK" ή "clientDeleteProhibited" ή "clientTransferProhibited" ή "clientUpdateProhibited". Στην συνέχεια θα πρέπει να σας δώσουν τον κωδικό εξουσιοδότησης και θα λάβετε στο e-mail σας αυτόματο επιβεβαιωτικό μήνυμα για να πατήσετε έναν σύνδεσμο (link) που θα υπάρχει ώστε να εγκρίνετε την μεταφορά του ονόματος.

- Η E-base.gr διατηρεί το δικαίωμα να θέσει τον ιστότοπο (site) ή hosting (server) ή όνομα (domain) εκτός λειτουργίας (offline) ή να μην κοινοποιήσει τους απαραίτητους κωδικούς αν ζητηθούν από τον πελάτη σε περίπτωση που ο πελάτης δεν έχει εξοφλήσει το απαιτούμενο ποσό από την ενέργεια που έχει γίνει και έχει ολοκληρωθεί.

- Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί ο στόχος της κατάταξης λόγω μεταβολής του αλγορίθμου της google η E-base.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και οφείλει να σας ενημερώσει είτε πριν την έναρξη της συνεργασίας αν το γνωρίζει είτε κατα την διάρκεια των προωθητικών ενεργειών και να σας εξηγήσει ακριβώς με ποιόν τρόπο θα κινηθεί η στόχευση σύμφωνα με τα νεα δεδομένα του αλγορίθμου.

- Η E-base.gr δεσμεύεται να εμφανίσει την ιστοσελίδα σας 1η-3η θέση στα κριτήρια αναζήτησης της google σύμφωνα με τις λέξεις κλειδιά που έχετε υποδείξει ή με συνδιασμό των λέξεων αυτών. ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ για την προσέλκυση πελατών ή την αύξηση πωλήσεων της επιχείρησης σας.